Velp

Open dag bij kinderboerderij Buiten-“Gewoon” Velp

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

VELP - Kinderboerderij Buiten-“Gewoon” in Velp houdt zondag 28 mei een open dag. Dan is er van alles te doen voor jong en oud. Een dagje heerlijk spelen, knuffelen, kijken, wandelen en niet te vergeten genieten. Iedereen is welkom van 11 tot 16.30 uur. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

Op deze dag worden de schapen geschoren door de schapenscheerder en een spinster is aanwezig om te laten zien wat je van de wol kunt maken. De poppendokter houdt haar spreekuur op de kinderboerderij om alle poppen en knuffels van de bezoekers te onderzoeken.

Belevingsbos
Via het Avonturenpedje kun je naar het Belevingsbos waar IVN aanwezig is om de bezoekers te laten genieten van de verrassingen van de natuur. Er zijn inmiddels diverse jonge dieren geboren, zoals kuikentjes, lammetjes, konijntjes en geitjes, waar weer heerlijk mee geknuffeld kan worden. De nieuwe broedmachine is in werking, zodat je met wat geluk kunt zien hoe een kuikentje uit het ei kruipt.
Het kabouterdorp is geopend met enkele nieuwe attracties. Kinderen kunnen tegen een kleine vergoeding via een strippenkaart meedoen aan diverse activiteiten zoals knutselen, schminken en broodjes bakken. Dit alles onder de muzikale noten van troubadour Ed.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties