Velp

Open dag bij kinderboerderij Buiten-“Gewoon” in Velp

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - Kinderboerderij Buiten-“Gewoon” in Velp houdt zondag 27 mei een open dag van 11 tot 17 uur. Er is van alles te doen voor jong en oud.

Op deze dag worden de schapen geschoren door de schapenscheerder en een spinster is aanwezig om te laten zien wat je van de wol kunt maken. De poppendokter houdt haar spreekuur op de kinderboerderij om alle poppen en knuffels van de bezoekers te onderzoeken, dus breng ze mee. Via het Avonturenpedje kun je naar het Belevingsbos, waar IVN aanwezig is om de bezoekers te laten genieten van de verrassingen van de natuur en waar je kunt klimmen en klauteren.

Er zijn inmiddels diverse jonge dieren geboren, zoals kuikentjes, lammetjes, konijntjes en geitjes, waar weer heerlijk mee geknuffeld kan worden. De nieuwe broedmachine is in werking, zodat je met wat geluk kunt zien hoe een kuikentje uit het ei kruipt. De dierenarts zal enkele workshops geven en het kabouterdorp is weer geopend met enkele nieuwe attracties.

Kinderen kunnen tegen een kleine vergoeding via een strippenkaart meedoen aan diverse activiteiten zoals knutselen, schminken, broodjes bakken en het spellenplein. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. De kinderboerderij is gelegen aan de Beukenlaan 8 in Velp, op het Mariëndaalterrein achter brede school De Verrekijker. Parkeren kan op het grote terrein voor de brede school.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties