Velp

Zondagmiddag 28 oktober in Kunstkerkje Velp

Muziek ‘buiten de lijntjes’ door Trio Massot, Florizoone en Horboczewski

Door Frank van Dorst van Kunst in het Kerkje

VELP - Op zondagmiddag 28 oktober brengt Trio Massot, Florizoone en Horbockzweski een programma met geïmproviseerde muziek in het Kunstkerkje in Velp bij Grave. Het concert in het Kunstkerkje aan de Pastoor Loefsweg1 in Velp bij Grave begint om 14.30 uur. Plaatsen zijn te reserveren via www.kunstinhetkerkje.nl. 

Trad accordeonist Tuur Florizoone vorig jaar nog op met sopraanzangeres Claron McFarren in ons Kunstkerkje, nu keert hij terug omringd door twee andere muzikanten en met een geheel andere soort muziek. Daarmee laat hij zijn veelzijdigheid en vakmanschap zien. Samen met Marine Horboczewski op cello en Michel Massot op tuba, euphonium en trombone. Een bijzonder samengaan van muziekinstrumenten geeft ook bijzonder muziek: eigen geïmproviseerde muziek.

Zacht en stevig
Florizoone deed veel ervaring op in traditionele muziek en folk, Marina Horboczewski heeft haar roots liggen in de klassieke muziek en Michel Massot in de jazzwereld. En daar is de mix uit ontstaan, uit die verschillende achtergronden.

Dit Belgische trio klinkt soms broos en subtiel om vervolgens over te stappen op stevig en frivool. Ons Kunstkerkje kan dat allemaal aan, er is ruimte genoeg voor deze diversiteit aan klanken. Kortom: een bijzonder concert dat moeilijk met woorden is uit te leggen, niet in een ‘hokje’ van een bepaalde muziekstijl is te plaatsen en daarom zeker het bijwonen waard. Een middag lekker buiten ‘buiten de lijntjes’ kleuren.

Op donderdagavond 15 november, aanvang 20 uur, is het muziekpodium in het Kunstkerkje voor jong talent: harpist Michelle Sweegers.

Voor meer informatie over deze concerten en het volledige concert- en expositie-programma van stichting Kunst in het Kerkje en voor het reserveren van plaatsen: www.kunstinhetkerkje.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties