Velp

Mark d'n urste nieuwe prins Pieperknallers

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

PIEPERKNALLERSRIJK - In Escharen is zaterdag 19 november Mark van Lith gekroond tot nieuwe prins van de Pieperknallers. Dit gebeurde in een goedgevulde Brouwketel in Escharen. Onder toeziend oog van vele toeschouwers en zusterverenigingen was het Van Lith die tevoorschijn kwam en de komende carnaval voorop gaat in het feestgedruis. Zijn jeugdigde tegenhanger is Prins Sieb.

Mark van Lith met partner Marjan.

De aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen begon met het uitzwaaien van Prins John en zijn gevolg. Ook raadslid Johan Bens en vorst Theo van Haren namen afscheid. Die laatste wordt opgevolgd door Marcel Jansen. Om elf over elf werden de pieperkarren binnengereden. Daar sprongen adjudant Bart Opsteeg, page Linda Janssen en de narren Niels en Eef van den Elzen uit. Onder daverend applaus kwam ook Prins Mark d'n urste tevoorschijn.

Op zondag was het de aan de jeugd in de nieuwe erpelkuul. Ex-prins Jorg en zijn gevolg stapten ombeurten in een tijdmachine. Aan de andere kant kwamen de nieuwe heersers eruit. Pages Tessa en Lynn, adjudant Mex, vorst Mex en prins Sieb d'n urste. Ook bij de jeugd ging het feest nog lang door.

(foto's: Marco van den Broek)

Mark van Lith komt tevoorschijn als nieuwe prins.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties