Velp

Lezing Huub Schumacher in Velp: Elke dag één rozijn

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - Huub Schumacher (foto) is priester en schrijver. Op vrijdag 26 april om 20 uur komt hij in het Emmausklooster in Velp vertellen over zijn nieuwe boek. Schumacher houdt van interactie, dus hij zal zeker in gesprek gaan met de aanwezigen. Entree is gratis.

Iedere dag even dat mobieltje voor 5 minuten uit de hand leggen... Veel mensen leven op de toppen van hun kunnen, en zijn druk in de weer met sociale media en mobiele telefoon. Maar daarnaast hunkert men naar spiritualiteit. De bekende auteurs Huub Schumacher en Bas Rentmeester bedachten een remedie: ze schreven voor iedere dag overdenkingsteksten die diepgang hebben en tevens luchtig zijn.
Iedere dag één bladzijde, één rozijn. Een beetje verdieping, voedsel voor de geest, inspiratie... Deze zijn gebundeld in hun nieuwe boek: Elke dag één rozijn. Voedsel voor de geest. Een boek vol met luchtige teksten die gemakkelijk leesbaar zijn, maar tegelijk diepgang hebben. Voor elke dag van het jaar een overdenkingstekst, dus 365 teksten om de dag mee te beginnen of te eindigen en eentje extra voor het schrikkeljaar.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties