Velp

Donderdag 1 november in Emmausklooster Velp

Henk Murray vertelt over debuutroman Durven Zijn

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

VELP - Henk Murraij is pelgrim, levensontdekker en debuterend romanschrijver. Met Durven Zijn publiceert hij een verhaal dat tegen de stroom ingaat, maar tegelijkertijd herkenbaar is voor iedereen. De onzekerheid over hoe anderen je zien, voorkomt vaak dat je durft te zijn. In zijn debuutverhaal laat Murray zien dat dat anders kan. Want alles gaat zoals het gaat, ook al is dat anders. Daarover komt hij donderdag 1 november vertellen in Velp.

Murray liep in 2016 de camino vanaf zijn woonplaats Hedel naar Finisterre. Op zich niet zo bijzonder, want velen doen dat. Viereneenhalve maand was hij onderweg en los van het vaste patroon van huis, werk en media. "Onderweg zag ik dat ik mij had aangepast aan hoe ik dacht dat anderen mij wilde zien", legt hij uit. "Toen ik dat doorkreeg, veranderde er een hoop. Ik ont-wikkelde mijzelf van lagen die ik niet meer nodig had en uiteindelijk herinnerde ik me weer wie ik altijd al was."

Met Durven Zijn denkt Murray de wereld een stukje mooier te kunnen maken door simpelweg te durven zijn wie je werkelijk bent. In zijn presentatie laat hij zien hoe zijn debuutroman tot stand kwam en neemt het publiek mee op zijn pelgrimstocht, zijn camino. De presentatie is donderdag 1 november om 19.30 in het Emmausklooster van Velp. De entree is gratis.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties