Velp

Helpende handjes gezocht voor Emmausklooster Velp

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - Het Emmausklooster in Velp is een mooie plek om te zijn: dat geldt voor rustzoekers, retraitegasten en pelgrims. "Die komen momenteel dan ook in groten getale naar ons klooster", vertelt Mark van der Linden.

"Dat is fijn om de toekomst van het klooster veilig te stellen", gaat Van der Linden verder. "Maar daar komt ook veel werk extra bij voor de huidige bezetting. Daarom zijn we op korte termijn op zoek naar een aantal helpende handjes.
Bijvoorbeeld als gastvrouw/gastheer voor de ontvangst van de pelgrims en andere gasten: welkom heten, koffie/thee, kamer wijzen en wat uitleg over het klooster. Daar kunnen we een aantal mensen gebruiken: elke dag is er iemand nodig tussen bijvoorbeeld 14.30 en 18.00 uur. Als je een keer per week kunt, zijn wij al geholpen."

Maar de toename van gasten leidt uiteraard ook tot meer kamerwisselingen en dus wasgoed. Mark: "Wie wil onze huishoudelijke dienst een of twee keer per week een dagdeel helpen met was vouwen, strijken en linnenpakketjes maken Waarschijnlijk zijn deze extra handjes maar voor enkele weken nodig, maar als je het leuk blijft vinden mag je natuurlijk ook langer blijven."

Voor meer informatie kun je bellen of mailen naar het klooster. 06-24547711 of info@emmausklooster.nl. Meer info staat ook op www.emmausklooster.nl.  

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties