Velp

‘Genieten zonder Zorgen’ in Land van Cuijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Samen met partner, familie of vrienden genieten van een meerdaags verblijf in het Land van Cuijk, zonder je zorgen te hoeven maken over de medische zorg die je nodig hebt. Dát is het uitgangspunt van ‘Genieten zonder Zorgen’, een initiatief van tien verblijfsaccommodaties in het Land van Cuijk, Pantein Zorggroep en het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk.

Overweeg je een aantal dagen in het Land van Cuijk door te brengen, maar wil je eerst zeker weten of daar ook de zorg wordt geboden waar jij of jouw partner behoefte aan hebben? Regel jij het familie-uitje of het vriendenweekeinde en ben je op zoek naar een accommodatie waar ook de oom of de vriend, die zorg nodig heeft, terecht kan?

‘Genieten zonder Zorgen’ biedt dé oplossing. Door de samenwerking met Pantein Zorggroep kunnen tien verblijfsaccommodaties in het Land van Cuijk hun gasten ook professionele persoonlijke zorg (als voorbeeld: het zetten van een injectie of het aanbrengen van een infuus) en nierdialyse aanbieden. Het eerste wordt ingepast in de rondes die wijkverpleegkundigen dagelijks maken. Het tweede gebeurt in het dialysecentrum van het Maasziekenhuis in Boxmeer.
De tien accommodaties zijn Motel Koolen in Velp, Hotel Van der Valk in Cuijk, Strohotel De Aalshof in Haps, Landgoed De Barendonk in Beers, Logement De Valkhoeve in Mill, Logeerboerderij De Lummel in Langenboom, Boertel De Lamperse Hei in Wanroij, Groepsaccommodatie De Vilt in Beugen, Vakantiecentrum Ullingse Bergen in Sint Anthonis en Groepsaccommodatie D’n Twist in Overloon.

‘Genieten zonder Zorgen’ start in augustus 2018. In het voorjaar van 2019 wordt de pilot geëvalueerd. Mocht het initiatief aan de verwachtingen voldoen, dan kunnen ook andere verblijfsaccommodaties in het Land van Cuijk aansluiten.
Gebruik maken van ‘Genieten zonder Zorgen’ is eenvoudig. Op het moment dat gasten zich bij een van de tien accommodaties meldt met de vraag of er ook zorg beschikbaar is, brengt de gastheer of gastvrouw hen in contact met Pantein Zorggroep. De gast en de medewerker van Pantein maken afspraken over welke zorg nodig is en over hoe vaak, wanneer en hoe die wordt geleverd. Vervolgens kan de boeking bij de verblijfsaccommodatie definitief worden gemaakt.

Meer weten?
Meer weten over ‘Genieten zonder Zorgen’? Kijk op www.genietenzonderzorgen.nl. Of kom op 15 en 16 september naar de stand van Genieten zonder Zorgen tijdens de Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg in het Inspyrium in Cuijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties