Velp

INGEZONDEN

Droom komt uit tijdens NL Doet-dag in Velp

Door Marion van Sambeek

Na vele sponsoracties te hebben georganiseerd en door gulle giften, was het dan zover. Op 12 maart organiseerden we in ons kleurrijke thuis, de Kastanjelaan 11, de NL Doet-dag. We gaan voor onze kinderen en jong volwassenen met een verstandelijke beperking een terrasoverkapping realiseren, mede dankzij Mart van de Broek van Verabouw uit Uden. Een zeer betrokken persoon die echt een warm hart heeft voor de medemens!

Ook al zouden we niet voor zijn offerte kiezen, dan kwam Mart toch geheel vrijwillig om ons mee te helpen met het realiseren van dit prachtige initiatief! Zijn goede advies, kundigheid en betrouwbaarheid gaf aan ons de doorslag om te kiezen voor Verabouw. Mart heeft de montagekosten geheel voor zijn eigen rekening genomen en heeft ook zijn fabrikant ervan weten te overtuigen dat dit een initiatief is wat moet slagen.

Samen met de ouders van 'onze' kinderen, het team van een kleurrijk thuis en vele vrijwilligers kunnen we terugkijken op een fantastische dag en hebben we onze droom verwezenlijkt. Mart, veel dank voor het laten uitkomen van onze droom, je bent geweldig!

Lara, Esmee, Demy, een ondeugend (b)engeltje, en de stoere boys van een kleurrijk thuis, Kastanjelaan 11, Velp

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties