Velp

Drie nieuwe concerten in Kunstkerkje Velp

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - In de komende maanden staan weer drie nieuwe concerten op het programma van Kunst in het Kerkje. Van geïmproviseerde muziek tot klassiek. Gevarieerd en passend in de prachtig entourage en bij de akoestiek van dit klein Romaanse kerkje in Velp bij Grave. De data: 28 oktober, 25 november en 16 december. Alle drie op zondagmiddagen, aanvang 14.30 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.kunstinhetkerkje.nl. 

Olga Vocal Ensemble.

Zondag 28 oktober: Trio Massot, Florizoone & Horbaczewski
Accordeonist Tuur Florizoone keert terug in het kerkje met Marine Horboczewski op cello en Michel Massot op tuba, euphonium en trombone. Een bijzonder samengaan van muziekinstrumenten geeft ook bijzonder muziek: eigen geïmproviseerde jazz.

Zondag 25 november: JP den Tex en Yvonne Ebbers met 'Wolf'
JP den Tex is als de wijn, die met het klimmen der jaren alleen maar beter wordt. JP’s muzikale partner in dit sfeervolle Americana liedjesprogramma ‘Wolf’ is de Nijmeegse gitariste/mandolinespeelster Yvonne Ebbers.

Zondag 16 december: Olga Vocal Ensemble
Olga Vocal Ensemble is een Nederlands ensemble, in 2012 opgericht aan het Utrechts Conservatorium. Maar met zangers uit Nederland, IJsland, Engeland en Rusland en met muziek uit alle windstreken, een gezelschap met internationale allure.

Voor meer informatie over het concert- en expositieprogramma van stichting Kunst in het Kerkje, kijk op www.kunstinhetkerkje.nl

 

Trio Massot, Florizoone & Horbaczewski. (foto: Fabienne Cresens)

JP den Tex en Yvonne Ebbers. (foto: Maarten Corbijn)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties