Velp

Alex Roeka, Trio Sibasso en Ierse folk

Drie nieuwe concerten in Kunstkerkje Velp

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

VELP - In het laatste kwartaal van 2017 staan er nog drie concerten op het programma van Stichting Kunst in het Kerkje Velp. Alex Roeka zingt zondag 29 oktober om 14.30 uur Nederlandstalig, het Trio Sibasso brengt zondag 26 november om 14.30 uur aria's en duetten uit opera's en er is donderdag 28 december vanaf 20.15 uur een Ierse folk-avond met David Munnelly en Isaac Muller.

Alex Roeka.

Alex Roeka kijkt terug op een rijke, 25-jarige carrière met honderden voorstellingen. De in Ravenstein geboren zanger belooft in zijn elfde programma En Toen Ineens een glorieuze samenvatting neer te zetten van een veelbewogen, gedreven en eigenzinnig zangersleven.

Aria's en duetten
Trio Sibasso bestaat uit bas Peter van Hoesel, sopraan Sandra van Loon en pianist Simon van ’t Hoff. Op het programma staan onder andere de prachtige ‘aanroep aan de maan’ van Dvorak, het beroemde duet ‘La ci darem la mano’ van Mozart, de komische ‘Calunnia’ uit de Barbier van Sevilla van Rossini en het ontroerende ‘Un bel di vedremo’ van Puccini. Tussen de stukken door worden luchtige toelichtingen gegeven over de tijdsgeest en de inhoud van de werken.

David Munnelly en Isaac Muller
De Ierse accordeonist David Munnelly en de Nederlandse fluitist Isaac Muller zijn beiden virtuozen op hun instrument. Muller lokt in hun samenspel de vanuit de Ierse traditie spelende Munnelly uit zijn tent en David op zijn beurt moedigt Isaac aan zijn techniek en muzikale ervaringen richting die Ierse tradities te sturen. Een bijzonder concert.

Jaarprogramma
Stichting KihK stapt dit jaar over van programmeren per schooljaar naar kalenderjaar. "In november presenteren wij weer een geheel nieuw jaarprogramma, van januari tot en met december", vertelt programmamanager Frank van Dorst. "Voor de rest van dit jaar dus een kort programma, maar met dezelfde vertrouwde kwaliteit. Drie prachtige concerten in zeer verschillende genres."

Kijk op www.kunstinhetkerkje.nl voor meer informatie over het concert- en expositieprogramma van Stichting Kunst in het Kerkje.

Trio Sibasso.

David Munnelly.

Isaac Muller.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?