Velp

De Passion in Emmausklooster Velp

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - Het was al geruime tijd een wens van het Emmausklooster om een keer een uitvoering van de Passion in de kerk te verzorgen. En nu was de tijd rijp. Met het eigen koor Akkoord en het koor Unisono uit Escharen is maandenlang gewerkt naar een spetterend optreden dat het leven en lijden van Jezus Christus in tekst en gezang uitbeeld. Op zaterdag 13 april zijn er twee voorstellingen: om 14 uur en om 19 uur. De entree is 5 euro.

Niet alleen hebben de koren maar liefst 16 liederen voorbereid. Ook is met een speciale verbindende tekst gewerkt naar een eigentijds passieverhaal. Het verhaal wordt daardoor aan elkaar gesmeed tot een mooie voorstelling van bijna anderhalf uur. Van 'Durf, droom, doe en deel' van Marco Borsato, tot 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij en van 'Iedereen is van de wereld' van The Scene tot 'Avond' van Boudewijn de Groot. Ze komen allemaal voorbij. En natuurlijk ontbreken 'Tears in heaven' van Eric Clapton en 'Hallelujah' van Leonard Cohen niet.

Dit optreden zal dit jaar nog voornamelijk muzikaal zijn en plaatsvinden in de kerk. Maar het is de uitdrukkelijke bedoeling dat er volgend jaar een theatraal optreden zal zijn in de tuin van het klooster.

 Kaartjes zijn te bestellen via www.avantspirit.nl of door een mail te sturen naar secretariaat@avantspirit.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties