Grave

Vakantie-editie Linders & Linders: 'We are back'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Na 100 'Corona-uitzendingen' en dagelijks op Omroep Land van Cuijk radio en televisie komen de Graafse presentatoren Peter en Jolanda Linders gedurende de zomervakantie twee weken lang tijdens het krieken van de dag weer terug op de zender met een vakantie-editie van Linders & Linders.

Vanaf 10 augustus starten ze hun programma op werkdagen 's ochtends om 7 uur, met veel aandacht voor mensen die vroeg moeten werken, zoals bakkers, mensen werkzaam in de gezondheidszorg en truckchauffeurs. Met onder meer de behandeling van de ochtendkranten in samenwerking met de Nieuwsdienst. In het eerste uur wordt iedere ochtend gebeld met de Graafse Trucker Ronny Volenberg, die verslag doet van zijn reis naar allerlei internationale bestemmingen. Ook zal de bekende Gouden Belbox weer zijn ronde doen in het Land van Cuijk en kunnen luisteraars iedere dag een overheerlijke verse taart winnen.
Meer informatie is te vinden op www.omroeplandvancuijk.nl. De uitzendingen zijn ook live te volgen op je smartphone via www.omroeplvc.nl. Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via redactie@omroeplvc.nl
Het programma is te volgen via Ziggokanaal 40 en KPN-kanaal 1475, het radiokanaal 915, de FM-frequenties en streaming via www.omroeplandvancuijk.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties