Grave

Tientallen reacties op CDA-poll over invulling rotondes N324

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Over anderhalve week zijn de gemeenteraadsverkiezingen in het Land van Cuijk. Tegelijkertijd met de verkiezingsuitslag wordt ook bekend wat de voorkeur is van de meeste mensen voor de invulling van de rotondes op de N324 in Grave en Velp. 

“Inmiddels is de poll al tientallen keren ingevuld met wisselende resultaten”, vertelt kandidaat-raadslid Jochem Jacobs (nummer 5 op de CDA-kieslijst). “Het doet me goed te zien dat het onderwerp echt leeft en er zoveel reacties op komen. Nu hoop ik alleen dat mensen de poll blijven invullen tot aan de verkiezingen. Zodat we van een zo’n groot mogelijke groep weten wat ze willen”.

Inwoners van Escharen, Gassel, Grave en Velp kunnen middels een poll aangeven wat de voorkeur heeft voor de invulling van de nieuwe rotondes op de N324. Jacobs: "Volgens de eerste resultaten gaat de voorkeur ernaar uit om op de rotonde aan de Industriestraat een silhouet van Grave in roestkleur neer te zetten met lichtgevende elementen. Op de rotonde bij de Bonskazerne vindt een meerderheid dat een hovenier of ander bedrijf moet worden aangetrokken dat deze rotonde beheert in ruil voor advertentieruimte."
Over de rotonde aan de Tolschestraat in Velp zijn de meningen vooralsnog verdeeld, geeft Velpenaar Jacobs aan. "De verplaatsing van de klokkenstoel, een replica van de vroegere Tien Koolen en het plaatsen van een kunstwerk ter herinnering aan de vroegere speeltuin De Nachtegaal zijn allemaal nog kansrijk."

Na ontvangst van alle reacties gaat het CDA aan de slag om voorstellen aan te dragen om de ideeën te bewerkstelligen. “Het houdt niet op bij de inventarisatie en de uitkomsten van de poll. Bewoners kunnen ervan op aan dat we met de resultaten aan de slag gaan”, stelt Jacobs. "Breng dus nog voor 24 november je stem uit via www.cdalandvancuijk.nl."

|Doorsturen

Christel N

2021-11-16 20:03:06

En het geld verspillen is begonnen...

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties