Grave

Thompson Bridge Band zoekt versterking

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - De Thompson Bridge Band is een sfeervolle, swingende bigband. Ze zijn op zoek naar versterking van een altsax, een trompettist en enkele zangeressen. De band is prettig om in te spelen. De ruim twintig mannen en vrouwen kennen een breed repertoire dat vele evergreens omvat. De wekelijkse repetities zijn op woensdagochtend.

Voor de nieuwe altsaxofonist/trompettist gaat de band uit van ervaring in een orkest en een opleiding op het b/c-niveau; voor de zangeressen is ervaring in koor of band eveneens aanbevolen. De zangeressen repeteren ongeveer eens per drie weken. Ervaring met bigbandgenre is een pre, niet vereist. Uiteraard geldt voor allen een ruime wederzijdse proefperiode.

De band treedt veel op in Grave en directe omgeving. Daarom zijn ze vooral op zoek naar muzikanten uit de gehele gemeente Grave. Heb je interesse of wil je nadere inlichtingen? Neem dan contact op met Wil van Raay via 0486-431557 of 06-30706368. Kijk voor meer informatie op www.thompsonbridgeband.nl of www.facebook.com/Thompson-Bridge-Band

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties