Grave

Thijs Gerritsen nieuwe diëtist Gezondheidspunt Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Na de opening van Het Gezondheidspunt aan de Arnoud van Gelderweg 105 in Grave, op 26 oktober van het afgelopen jaar, heeft de praktijk een mooie start gemaakt en zijn er diverse nieuwe ontwikkelingen bij gekomen. Zo heeft de praktijk in de persoon van Thijs Gerritsen (foto) een nieuwe diëtist.

Thijs Gerritsen, 29 jaar en woonachtig in Nijmegen, is op 3 februari als diëtist aan de slag gegaan bij Het Gezondheidspunt in Grave. "Ik vind de gezondheidszorg een erg leuk werkveld", vertelt hij. "Ik ben diëtist geworden omdat ik geloof dat voeding een erg belangrijke rol speelt in preventie en het behouden van een gezond lichaam en geest. Mijn expertise en ervaring op het gebied van voeding ligt bij sportvoeding, maar uiteraard kunt u ook met andere voedingsvraagstukken bij mij terecht, zoals bijvoorbeeld voor obesitas/overgewicht, diabetes en energiebalans. Ook werk ik veelal multidisciplinair, dit betekent dat ik vaak in combinatie werk met andere therapeuten uit de gezondheidszorg. Zo ondersteun ik bijvoorbeeld de fysiotherapeut en acupuncturist voor een nog sneller herstel."

Wilt u meer weten? Kom dan eens vrijblijvend binnenlopen op het gratis inloopspreekuur. Iedere maandag tussen 11.30 en 12.30 uur bent u van harte welkom.

Acupunctuur
Naast diëtiek biedt Het Gezondheidspunt Grave in de praktijk ook onder andere acupunctuur aan. Wellicht heeft u hier al eens van gehoord, maar graag leggen wij het nog eens uit.
Pijnklachten? Denk aan acupunctuur! Pijnklachten kunnen uw leven op allerlei manieren behoorlijk beïnvloeden. In onze twee praktijken, Het Gezondheidspunt in Grave en Gezondheidspraktijk Haps, ervaren wij dagelijks wat acupunctuur kan betekenen bij chronische pijnklachten. Denk bijvoorbeeld aan rugpijn, (spannings)hoofdpijn, chronische nekpijn, migraine, schouderpijn, stress, mentale stoornissen, waaronder; slaapstoornissen, burn-out, angst, stress, allergieën, hooikoorts etcetera.

Een voorbeeld van een dankbare patiënt:
“Ik loop al twee jaar met ernstige hielspoorklachten, ik heb alles geprobeerd tot injecties toe. Niets hielp, dankzij zes acupunctuurbehandelingen ben ik er helemaal van af gekomen. Ik ben zó blij.”

Wat is acupunctuur nu eigenlijk?
Acupunctuur kennen de meesten als de therapie met de naalden. Deze worden op welbepaalde plaatsen in onze huid geprikt. Ze werken pijnstillend en behandelen de desbetreffende aandoening. De een voelt de prikjes meer dan de ander maar pijnlijk zijn ze nooit. De naalden veroorzaken kleine ‘schokjes’. Deze schokjes tonen aan dat de juiste plaats in je lichaam is gevonden.
Het is van de klacht afhankelijk hoeveel behandelingen nodig zijn maar vaak merkt u na één behandeling al resultaat.

Afspraak maken?
U kunt gemakkelijk een afspraak maken via www.hetgezondheidspunt.nl (0486-471619) of www.gezondheidspraktijkhaps.nl  (0485–212642).

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties