Grave

'Politiek en bestuurlijk een interessante periode'

Theo Hoex interim-gemeentesecretaris in gemeente Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Theo Hoex is benoemd tot interim-gemeentesecretaris van de gemeente Grave. Hoex gaat de functie van gemeentesecretaris tijdelijk vervullen, voor een periode van drie tot zes maanden. In deze periode neemt het college van B en W de tijd om te komen tot de permanente invulling van de vacature, die is ontstaan na het vertrek van Jeroen Heerkens naar de gemeente Oost Gelre.

Het Graafse college ziet uit naar de samenwerking met Theo Hoex. "We zochten naar een interim-secretaris met veel ervaring. Er liggen namelijk veel uitdagingen te wachten. De expertise van Theo Hoex, die gewerkt heeft in diverse directiefuncties in het openbaar bestuur, bij het ministerie van VWS en in verschillende besturen in onderwijs en sport, kan goed gebruikt worden."

Ook Hoex zelf kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij de gemeente Grave. “Het is politiek en bestuurlijk een interessante periode in Grave. Ik hoop met mijn bestuurlijke ervaring van toegevoegde waarde te zijn."

Landerd
Eerder werkte Theo Hoex als gemeentesecretaris bij de gemeenten Papendrecht en Overbetuwe en op interimbasis in Landerd. Bij die laatste gemeente was hij als formateur betrokken bij de vorming van het huidige gemeentebestuur. Hoex wordt gedurende de komende periode ingehuurd via het adviesbureau Geerts & Partners.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties