Grave

Themaweek Wonen in het Land van Cuijk: CDA houdt bijeenkomst in de Bonskazerne

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Op zoek naar een woning in Escharen, Gassel, Grave of Velp? Of geïnteresseerd in het thema wonen? In het kader van de themaweek Wonen in het Land van Cuijk verzorgt het CDA in het theater van de Generaal de Bonskazerne aan de Generaal de Bonsweg 1 in Velp op 2 november een bijeenkomst over wonen in Grave. Iedereen is daarbij welkom. Interessante sprekers laten verschillende thema's aan bod komen.

Grave staat niet stil. Er wordt op verschillende plekken gebouwd, maar de vraag is vooralsnog groter dan het aanbod, stelt het CDA Land van Cuijk. "Dit maakt dat niet iedereen aan een passende woning kan komen. Maar er zijn kansen en ontwikkelingen. Op 2 november laten wij zien waar wij denken dat er kansen liggen in Grave. Zorg dat je erbij bent en deel je wensen en gedachten. Het CDA inventariseert graag alle ideeën. Het vormt mede ons standpunt in de nieuwe gemeenteraad van het Land van Cuijk."

Aanwezige partijen
Tijdens de avond worden de aanwezigen welkom geheten in de historische theaterzaal van de Generaal de Bonskazerne. Stichting Boei presenteert de plannen voor de ontwikkeling van de kazerne. Daarnaast zal Anita Klomp van WOON Makelaars Grave de huidige woonmarktsituatie uiteenzetten en bespreken CDA-Tweede Kamerlid Inge van Dijk, CDA-lijsttrekker Bouke de Bruin en het Graafse CDA-kandidaatraadslid Ben Peters het thema wonen, ieder vanuit hun eigen perspectief.

Het programma start om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 22 uur. De zaal is open vanaf 19 uur. Je hoeft je niet aan te melden: let wel op je CoronaCheck. Kijk voor meer informatie op www.cdalandvancuijk.nl

|Doorsturen

tr

2021-11-01 12:26:34

stel lozers dat cda ook de vvd is een aantal personen lichtgewicht dat alleen voor eigen glorie meent te moeten gaan   TR

Floris-Jan

2021-11-01 13:13:02

tr   sprak namens de linkse kerk mag ik aannemen.

Heel opbouwend en constructief. Hartelijk dank.

Louis Sparidans

2021-11-02 13:44:19


Nee Floris-Jan, TR is allerminst van de linkse kerk.
Ik ken hem en ik niet alleen in Grave.

Hij durft zelfs niet eens zijn volledige naam weer te geven.

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties