Grave

Theatershow InDeBan in 2021 op de planken met uw hulp?

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Nog even en dan is het tijd voor een herstart van de muzikanten, dansers en vocalisten van InDeBan. Ook zij hebben – zoals vele anderen – tijdelijk moeten stoppen met de voorbereiding van hun voorstellingen in verband met de Covid-maatregelen. Gelukkig heeft het creatief team van InDeBan een reeks aanpassingen kunnen doorvoeren, zodat het repetitieproces binnenkort weer van start kan gaan.

Dat betekent dat van uitstel geen afstel hoeft te komen en de voorstellingen van InDeBan naar alle waarschijnlijkheid gepland kunnen gaan worden in oktober/november 2021. Het bestuur is erg blij dat dit – ondanks alle maatregelen – tot de mogelijkheden behoort. "Aanpassingen vragen niet alleen om creativiteit, maar brengen ook extra kosten met zich mee. Gelukkig mogen we binnenkort weer een beroep doen op mensen tijdens de stemperiode van Rabo Club Support. Bent u lid van de Rabobank, dan kunt u met slechts één klik op www.indeban.nl of via de berichten op onze Facebook- en Instagrampagina stemmen. Bent u geen lid, maar heeft u wel een rekening bij de Rabobank, dan kunt u kosteloos lid worden en direct daarna uw stem uitbrengen. We hopen zoveel mogelijk stemmen te ontvangen tussen 5 en 25 oktober, zodat we alle aanpassingen kunnen doorvoeren en met veel enthousiasme kunnen uitzien naar de voorstellingen eind 2021."

Volg Theatershow InDeBan op Facebook en Instagram en blijf zo op de hoogte van alle ontwikkelingen in het repetitieproces.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties