Grave

Terugkijken: Talkshow Linders & Linders van 17 maart

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - In Grave vond zondag 17 maart de vierde live uitzending plaats van Linders & Linders, de talkshow van Peter en Jolanda Linders. Deze keer waren te gast: Jan Timmermans, bestuurslid van Museum Graeft Voort, Leo Burgers, voorzitter en drievoudig gildekoning van de Cloveniers, en 0486TV-reporter Ank Bannink. (foto: Pieter Smits) 

Samen met de gasten reisden de presentatoren door de tijd en belichtten de historie van onder meer de belegeringen van vestingstadje Grave, het ontstaan van de Cloveniers en de ontwikkeling van de Generaal de Bonskazerne. De uitzending had ook de primeur van het Clovenierslied ‘Daar komen ze aan’, gezongen door Leo Burgers als eerbetoon aan de onlangs overleden Cees Menheere, schrijver van het stadslied ‘Grave Superieure’.

De talkshow Linders & Linders wordt maandelijks live uitgezonden vanuit het restaurant van Catharinahof in Grave. De volgende aflevering is op paasmaandag 22 april. Deze staat geheel in teken van ondernemerschap. 
Linders & Linders wordt uitgezonden via Omroep Land van Cuijk, Ziggo-kanaal 40 en KPN-kanaal 1475. Klik hieronder om de uitzending van 17 maart terug te kijken.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties