Grave

Tandartsenpraktijk Grave: 'Uw mondzorg, onze plicht'

Door Tandartsenpraktijk Grave

GRAVE - De COVID-crisis heeft onze maatschappij hard geraakt. Ook in de regio Grave heeft het coronavirus een diep spoor achtergelaten. Mede dankzij overheidsmaatregelen en met uw medewerking is het tij aan het keren. Samen proberen we ons dagelijkse leven weer op te pakken op een verantwoorde manier.

Landelijk heeft de mondzorg besloten om de verantwoordelijkheid in de strijd tegen het virus te nemen en per 16 maart is Tandartsenpraktijk Grave dan ook gesloten. "Alle geplande behandelingen zijn verzet, maar voor uw pijnklachten en andere noodzakelijke behandelingen stonden we met aanvullende infectiepreventie maatregelen toch dagelijks voor u klaar. Als mondzorgverleners rust er te allen tijde een zorgplicht op onze schouders en ook in deze tijden kunt u op ons rekenen."

De afgelopen weken heeft Tandartsenpraktijk Grave niet alleen de eigen patiënten de noodzakelijke zorg geboden, maar ook de patiënten van collega-tandartsen, patiënten van tandarts Van Kuppevelt in het bijzonder. "De familie Van Kuppevelt is ruim een halve eeuw een steunpilaar geweest qua mondzorg in Grave. Van Kuppevelt senior opende lang geleden zijn deuren en droeg de praktijk hierna over aan zijn zoon. Mede wegens het coronavirus heeft tandarts Van Kuppevelt besloten om per mei de zorg van zijn patiënten aan ons toe te vertrouwen. Wij waarderen het vertrouwen van hem en we zullen onze nieuwe patiënten passende mondzorg aanbieden onder ons motto 'kleinschalige servicegerichte zorg in een vertrouwde omgeving'."

Hervatten reguliere zorg
Inmiddels lijkt het hoogtepunt van de initiële opmars van het coronavirus voorbij te zijn. De focus ligt de komende tijd op het hervatten van reguliere zorg om schade van vermijdbaar zorguitstel te voorkomen. Tandartsenpraktijk Grave hervat vanaf heden alle reguliere mondzorg en verwijzingen. "U kunt bij ons terecht voor een normale controle en gebitsreiniging en ook voor het repareren van afgebroken vullingen of problemen met uw gebitsprothese. Verwezen implantaatbehandelingen kunnen ook opnieuw plaatsvinden. Onze praktijk is aangepast voor de nieuwe anderhalve-metersamenleving en we nemen aanvullende maatregelen bovenop de nieuwe landelijke richtlijnen om uw veiligheid en zorg te waarborgen."

Afspraak maken
Alle informatie over COVID-maatregelen en uw behandelingen zijn helder uiteengezet op de website www.tpgrave.nl, die wekelijks wordt bijgehouden. Om een afspraak te maken met de tandartsenpraktijk aan de Trompetterstraat 32 in Grave belt u naar 0486-473 585. Alle maatregelen in acht nemend houden we samen corona onder controle en uw mondzorg op peil.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties