Grave

Taart voor Annie Jans-Willems uit Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Afgelopen dinsdag waren Jolanda Linders en Ank Bannink namens het programma Linders&Linders op pad naar Annie Jans-Willems uit Grave met een heerlijke appeltaart. Annie was de winnaar van de rubriek ‘Tijd voor Taart’ door het ontbrekende woordje te raden bij de bijbehorende prijsvraag. 

Iedere ochtend laten Peter en Jolanda Linders in hun programma Linders&Linders een bekend fragment horen met daarin verwerkt een ‘pieptoon’. Luisteraars kunnen vervolgens naar de studio appen (0485-381777).
Annie was de eerste met het juiste antwoord. Ze was erg verrast met alle aandacht na het winnen van de HEMA-taart. Iedere werkdag is er weer kans op een gratis taart, door vanaf 7 uur te luisteren naar de speciale vakantie-editie van e ochtendshow Linders&Linders.
Meer informatie is te vinden op www.omroeplandvancuijk.nl. Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via redactie@omroeplvc.nl. Het programma is te volgen via het Ziggo-kanaal 40 en het KPN-kanaal 1475, het radiokanaal 915, de FM-frequenties en streaming via www.omroeplandvancuijk.nl.  

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties