Grave

Start nieuwe EHBO-cursus in Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Al meer dan 65 jaar kom je de gediplomeerde vrijwilligers van EHBO-vereniging Grave tegen bij grote activiteiten, schoolsportdagen, toernooien en andere diverse evenementen in de gemeente Grave om als dat nodig is eerste hulp te verlenen aan de stichtingen en organisatoren. Daarnaast kunnen ze ook verantwoord helpen als bijvoorbeeld je kleinkind uit de schommel is gevallen, je dochter haar enkel heeft verzwikt, de buurman een klusongeval heeft of een tante onwel is geworden.

Bij voldoende belangstelling houdt EHBO-vereniging Grave vanaf zaterdag 6 oktober een eenheidscursus inclusief EHBO aan kinderen, op de zaterdagochtenden: 6, 13, 20 en 27 oktober, 3 en 10 november van 9 uur tot 12.30 uur. Het examen is op zaterdagochtend 17 november. De cursus wordt gegeven in Catharinahof Grave.

De kosten van deze cursus (190 euro all-in) worden door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed. De cursus wordt afgesloten met een examen onder auspiciën van het Oranje Kruis. Het behaalde diploma blijft met het volgen van herhalingslessen twee jaar geldig en wordt bij gebleken competentie automatisch verlengd.

Voor inlichtingen kun je terecht bij de secretaris (na 16.30 uur: 06-22365926) of op www.ehbograve.nl. Je kunt je opgeven via info@ehbograve.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties