Grave

Start nieuwe EHBO-cursus in Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Al 65 jaar kom je de gediplomeerde vrijwilligers van de EHBO-vereniging Grave tegen bij grote activiteiten, schoolsportdagen, toernooien en andere diverse evenementen in de gemeente Grave om als dat nodig is eerste hulp te verlenen aan de stichtingen en organisatoren. Daarnaast kunnen ze ook verantwoord helpen als bij voorbeeld je kleinkind uit de schommel is gevallen, je dochter de enkel heeft verzwikt, de buurman een klusongeval heeft of een tante onwel is geworden.

Bij voldoende belangstelling organiseert de EHBO-vereniging Grave vanaf 28 oktober een eenheidscursus inclusief EHBO aan kinderen op 5 zaterdagochtenden: 28 oktober, 4, 11, 18 november, 2 en 9 december (examen) in Catharinahof in Grave. De kosten van deze cursus (195 euro all-in) worden door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed. De cursus wordt afgesloten met een examen onder auspiciën van het Oranje Kruis. Het behaalde diploma blijft met het volgen van herhalingslessen twee jaar geldig en wordt bij gebleken competentie automatisch verlengd.

Voor inlichtingen kun je terecht bij secretaris Mieke (na 16.30 uur: 06-22365926), voorzitter Diane (na 16.30 uur: 06-40408149) en penningmeester Natasja (na 16 uur: 06-12505237) of op de website www.ehbograve.nl. Je kunt je opgeven via info@ehbograve.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?