Grave

'Ssst de Tijger slaapt' in bibliotheek Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 3 februari zet de Bibliotheek het voorlezen aan dreumesen, peuters en kleuters volop in de schijnwerpers. Deze dagen zijn bedoeld om te laten zien en beleven hoe leuk voorlezen is. Niet alleen leuk, maar ook ontzettend belangrijk voor de taalontwikkeling en woordenschat van het kind.

BiblioPlus organiseert deze dagen verschillende voorstellingen en workshops in haar bibliotheken. Onder meer rondom het prentenboek van het jaar: ‘Ssst de tijger slaapt’ van Britta Teckentrup. Tijdens de voorleesvoorstellingen 'Ssst… Maak een gebaar, tijger slaapt!' in de bibliotheken Cuijk, Boxmeer en Gennep zorgt ‘Wapperkids’ ervoor dat kinderen met gebaren de tijger in het verhaal tot leven brengen. In de bibliotheken van Mill, Grave, Bergen en Sint Anthonis laat ‘Ansjepansje’ kinderen genieten van het verhaal van de tijger tijdens haar muzikale voorstelling ‘Ssst de tijger slaapt’. Het prentenboek komt tot leven door muzikale spelletjes waar kinderen en ouders actief aan kunnen deelnemen. Beide voorstellingen zijn voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar. Kijk op www.biblioplus.nl voor alle data en tijden en meld je aan voor een gratis voorstelling.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen krijgen peuters en kleuters, die zich inschrijven voor het gratis jeugdlidmaatschap, een leuk welkomstcadeautje. Inschrijven kan bij elke vestiging of via www.biblioplus.nl. En schrijft u uw kind in, dan krijgt u zelf ook een leuke korting op uw lidmaatschap.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties