Grave

Spreekuur sociaal raadslieden van start

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Vanaf 1 september starten de sociaal raadslieden van Sociom met een spreekuur in Esterade in Grave. Inwoners kunnen daar terecht met alle vragen op het gebied van financiën, schulden, juridische zaken, uitkeringen, toeslagen en overige belastingzaken.

Het spreekuur is er voor alle inwoners van de gemeente Grave. Sociaal raadsvrouw Danielle van Dijck (foto): “Als je net je baan bent verloren, zit je vol vragen over de nieuwe financiële situatie, een uitkering of ontslagvergoeding. Wij als sociaal raadslieden kunnen hierbij helpen. Maar ook met vragen over een juridisch geschil met een werkgever, woningbouwvereniging of hulp bij het aanvragen van toeslagen kun je bij het spreekuur terecht.”

Tweewekelijks op donderdag
Loop op één van onderstaande donderdagen tussen 12 en 14 uur binnen bij Esterade, Estersveldlaan 41 in Grave en stel uw vraag. 10 en 24 september, 8 en 22 oktober, 5 en 19 november en 3 en 17 december.

Vanwege de coronamaatregelen is het inloopspreekuur in Catharinahof in Grave momenteel niet mogelijk, dit zal later weer worden hervat en komt dus niet te vervallen.
Kijk voor meer informatie over sociaal raadsliedenwerk van Sociom op www.sociom.nl/sociaal-raadslieden.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties