Grave

Spoken Word-artiest Naomi Grant bij BiblioPlus Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Spoken word is een kunstvorm die aan populariteit wint. Denk bijvoorbeeld aan het optreden tijdens de inauguratie van president Joe Biden in de Verenigde Staten of aan de voordracht tijdens de dodenherdenking op 4 mei. Spoken word roept direct een beleving op en brengt persoonlijkheid, muzikaliteit en ervaring samen. Dat kun je vrijdag 24 september zelf ervaren tijdens een voordracht van Naomi Grant bij BiblioPlus in Grave.

Voor liefhebbers en nieuwsgierigen vindt vrijdag 24 september in de leestuin in Grave een optreden van Naomi Grant plaats. Zij is een persoonlijke, motiverende, soms shockerende, docerende en altijd eerlijk schrijvende performer. Ze praat graag over onderwerpen waar men niet graag over praat. Haar performance is gratis toegankelijk. Aanmelden is wel noodzakelijk.

Workshop
Tien gelukkigen kunnen deelnemen aan een workshop die Naomi na haar optreden verzorgt. Een buitenkans voor iedereen die spoken word, de kunstvorm waarbij tekst en performance samenkomen, wil leren. Deelname aan de workshop kost 7,50 euro voor bibliotheekleden en 10 euro voor niet-leden. Het optreden start om 19.30 uur, de workshop om 20.15 uur. De leestuin van de Graafse bieb vind je aan de Trompetterstraat 2. Aanmelden via www.biblioplus.nl/agenda of https://biblioplus.op-shop.nl/533/naomi-grant-spoken-word.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties