Grave

Spetterende teambuildingsdag Estria-GVV-SCV

Door Matt Gerrits van S.V. Estria

GRAVE - Pupillen en junioren, trainers, leiders en ouders van SCV’58, GVV’57 en SV Estria waren afgelopen zaterdag op De Kranenhof om het nieuwe voetbalseizoen met een teambuildingsactiviteit te beginnen. Aan het begin van het seizoen is het altijd goed om elkaar met een leuke activiteit weer te zien, en in een aantal gevallen ook te leren kennen, voordat de competitie begint. Tegelijkertijd is het ook de gelegenheid voor ouders, trainers en leiders om samen nog wat praktische zaken te regelen rondom het voetbal van de jeugd. (foto: Matt Gerrits)

Bijna alle jeugdteams deden zaterdag mee aan de teambuilding. Iedereen had er zin in en zat vol energie om er met oude en nieuwe teamgenoten een leuke dag van te maken. Niet alle teams waren tegelijk uitgenodigd, er was een driedeling gemaakt. Maar alle teams kregen hetzelfde parcours om af te leggen, Dat parcours bestond uit een stormbaan, voetvolley, een basejump, voetgolf, een spel boter, kaas en eieren en een buikschuifbaan. Tussendoor kon je bij een snelheidsmeter de snelheid van je voetbalschot meten.

Van de weersvoorspellingen, die erg slecht waren voor zaterdag, kun je gelukkig niet goed op aan. De eerste groep ‘s morgens en de groep aan het begin van de middag hadden nog best zonnig weer tijdens hun programma. De natte buikschuifbaan was ondanks de gedaalde temperatuur veruit favoriet. Het werd een kliederige en bubbelende schuimparty! Maar ook de snelheidsmeter was populair. De jongste deelnemers noteerden zelf de schotsnelheid op de scorelijst. Helaas was deze uitslag moeilijk te ontcijferen en niet betrouwbaar genoeg voor dit verslag. Maar vooral de tweede groep had tijd en was fanatiek genoeg om tijdens hun pauze even te testen of ze nog een lekker schot in de benen hadden. En onze net zo serieuze vrijwilliger Maike noteerde voor hen mooie snelheden. Voor de laatste groep deelnemers aan de teambuilding, de oudere teams, was er helaas veel regen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Deze voetballers kunnen wel tegen een stootje. En gelukkig had bijna iedereen droge kleren meegenomen. Er is veel gelachen, veel gepraat en gespeeld. En dat was de bedoeling. Het was een prima teambuildingsdag!

De Jeugd Evenementen Commissie bedankt alle vrijwilligers, ouders en de verschillende besturen van de samenwerkende clubs die deze leuke activiteit weer mogelijk hebben gemaakt.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties