Grave

Spataderen of aambeien? Altijd wat aan te doen

Door Leon Voskamp

GRAVE - Patiënten uit heel Nederland komen naar het Flebologisch Centrum Grave om spataderen en aambeien te laten behandelen. De specialisten van het Flebologisch Centrum maken gebruik van de modernste behandeltechnieken.

Spataderen en aambeien kunnen vervelende klachten veroorzaken. Goed nieuws, er is altijd wat aan te doen. Vaatchirurg Wijnand van Gent (foto), eigenaar van Flebologisch Centrum Grave, legt uit: “Spataderen en aambeien kunnen bijzonder vervelende klachten veroorzaken. Mensen hebben vaak een lange weg nodig om naar ons toe te komen. Zo’n 50 tot 70% van de mensen krijgt spataderen. Zwangerschappen en staande beroepen hebben een negatief effect op spataderen. Het is niet te voorkomen, maar we kunnen het wel altijd oplossen! Tachtig procent van de spataderbehandelingen valt onder de verzekerde zorg. Alle medisch noodzakelijke ingrepen behoren tot de verzekerde zorg. Cosmetische behandelingen komen voor rekening van de patiënt zelf."

Eenvoudige ingreep
"Mensen praten er gelukkig openlijk over, zeker wanneer het verholpen is. Dat is bij aambeien natuurlijk even anders. Aambeien komen vrij veel voor, maar helaas lopen mensen er nogal eens lang mee rond. Er rust een taboe op. Mensen schamen zich voor een aandoening bij de anus, daar stappen ze niet zo snel mee naar een arts. Dat is spijtig, want wij kunnen patiënten met een eenvoudige ingreep van hun klachten afhelpen."

Pijnloos
"De behandeling is vrijwel pijnloos en vaak binnen 15 minuten uitgevoerd. Vraag gerust om meer informatie, het is niets vreemds en je bent absoluut niet de enige! Het behandelen van aambeien is per definitie medisch en valt dus onder de verzekerde zorg. De rekening is voor de zorgverzekeraar.”

Expertise
"Patiënten uit heel Nederland weten Flebologisch Centrum Grave te vinden. Dat heeft meerdere redenen. Onze expertise is een belangrijke reden, net als onze zeer beperkte wachttijd. Bij ons geldt: we zien een patiënt binnen twee weken en binnen nog eens twee weken vindt de behandeling plaats. Daarom zeg ik: spataderen, blijf er niet mee rondlopen. Aambeien, blijf er niet mee zitten. De specialisten van het Flebologisch Centrum Grave bieden zorg van topniveau. Maak daar gebruik van!"

Meer informatie
Flebologisch Centrum Grave is gevestigd aan de Klinkerstraat 8-10 in Grave. Telefonisch bereikbaar via (0486) 42 00 96 of mail naar info@spataderen-fcg.nl. Neem ook een kijkje op www.spataderen-fcg.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties