Grave

Sociëteit Tot nut ende vermaeck Grave volop in beweging

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Sociëteit Tot nut ende vermaeck in Grave is sinds oktober weer volledig opgestart. Het soosseizoen is zaterdag 2 oktober feestelijk geopend door de voorzitter. Iedereen was blij elkaar te zien; het leek bijna een reünie. Onder het genot van een drankje en een voortreffelijk kaasbuffet genoot men van elkaars gezelschap. Activiteiten als de biljartclub, bridgeclub, computerhoek en fotoclub kunnen door de leden weer bezocht worden.

(foto's: André Jansen)

Jazzzangeres Hellen Dankers en de Eastream Band verzorgden zondag 10 oktober een sfeervolle middag. Bij de keuze van het repertoire zochten ze naar een optimale combinatie van melodie, harmonie en ritme. Dat is ze zeker gelukt. Er gingen diverse voetjes van de vloer.

Zaterdag 16 oktober trad singer-songwriter Alex Roeka op met Jeroen Kleijn op drums, Maarten Kooijman op gitaar en niet te vergeten Harry Jansen voor geluid en licht. De teksten van Roeka zijn befaamd vanwege zijn poëzie en gevoeligheid. Volgens Youp van 't Hek en Huub van der Lubbe is hij de beste sing-songwriter van Nederland.

Zaterdag 13 november staat de traditionele literaire avond op het programma. Gastspreker is rasverteller Kader Abdolah. De avond is in samenwerking met BiblioPlus. Ook niet-leden kunnen hierbij aanwezig zijn door een kaartje te kopen bij Biblioplus. Geïnteresseerden in de sociëteit kunnen op vrijdagmiddag gerust eens binnenlopen en informeren wat de soos allemaal te bieden heeft.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties