Grave

Smartlappenfestival Grave slaat jubileumjaar over

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Al 19 jaar is het een traditie om op de eerste zondag van juli in Grave het smartlappenfestival neer te zetten. Een evenement voor jong en oud in de tent op het Bekaf-terrein en in het centrum van Grave. "Dit jaar gooit de corona-crisis echter roet in het eten en zal onze 20e jubileumeditie helaas een jaartje op zich moeten laten wachten", laat het bestuur  van de Stichting Graafs Smartlappenfestival weten.

Een van de maatregelen in het kader van corona is het verbod op evenementen dat in elk geval geldt tot 1 september. "Voor de veiligheid van iedereen, met inachtneming van de overheidsregels, hebben wij geen andere keuze dan het Smartlappenfestival voor dit jaar te annuleren. Hoewel dit besluit ons heel zwaar valt, staat de gezondheid van onze bezoekers en vrijwilligers uiteraard voorop.
Net als iedereen hopen wij dat deze situatie snel voorbij is. Wij staan te trappelen om de organisatie van de twintigste editie op te pakken. Wij wensen al onze trouwe vrijwilligers, partners, sponsoren, artiesten en bezoekers veel sterkte en gezondheid toe in deze bijzonder lastige tijd. Hopelijk mogen we volgend jaar weer op jullie steun, hulp en enthousiasme rekenen."

De twintigste editie staat gepland op zondag 4 juli 2021.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties