Grave

Sint bezoekt Grave Campus West na mysterieuze logeerpartij

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - De afgelopen weken gebeurde er vreemde dingen op Grave Campus West. Het begon allemaal met een mysterieuze caravan die ineens op maandag 18 november bij de school stond. De Greeff Caravan-Recreatie heeft hierbij een handje geholpen. 

De kinderen van De Wegwijzer en De Raamdonk ontdekten dat er vreemde dingen gebeurden bij de caravan. Het leek erop dat er iemand logeerde in de caravan. Hoewel de caravan goed in de gaten werd gehouden door de leraren en kinderen van Grave Campus West, werd maar niet duidelijk wie er dan in sliep.

Totdat vorige week er ineens een tent in de aula stond, met een volledige kampeeruitrusting. Ook hadden de logees de was opgehangen en hoewel veel kinderen het dachten, bleek het ook zo te zijn: er logeerden pieten in de school! De caravan bleek te koud, dus hadden ze hun kampeeravontuur voortgezet in de aula. Nadat de beveiligingsbeelden waren nagekeken, zagen ze zelfs dat de pieten een kampvuurtje hadden gemaakt op het schoolplein en dat ze marshmallows aan het roosteren waren. Ook zagen ze dat Sinterklaas en piet Jeronimo De Raamdonk en De Wegwijzer hebben bezocht, om te controleren of de scholen wel klaar waren voor het bezoek.

Dat De Wegwijzer en De Raamdonk er klaar voor waren, bleek wel op woensdag 4 december. Toen bezocht de Sint met zijn pieten Grave Campus West. En dat deed de Sint in stijl. Hij kwam op school aan in een camper, want tja, de andere pieten waren toch wel wat jaloers geworden op de twee pietenlogees. Sinterklaas en zijn pieten hebben alle klassen bezocht, waar hij werd toegezongen. Alle kinderen werden goed verwend en na een bruisende dag ging Sint gauw verder, want het is een drukke tijd voor hem. (tekst en foto's: Martine Ross)

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties