Grave

Shaolin Kempo Grave succesvol op NK kempo

Door Freddy Klooté

GRAVE - Zondag 18 november reisde Shaolin Kempo Grave met 10 deelnemers, 3 coaches (Geert, Remco, René) en 2 tafeljuryleden (Diana, Julia) af naar Arnhem om deel te nemen aan de NK Fighting. Het werd een geslaagde dag.

Winnaar Jan Horn.

Coach René Hegeraat mag een tevreden mens zijn. "Het was een lange dag. We moesten om 9 uur aanwezig zijn voor de opening. Daarna konden de kempoka’s (tijdens de Traditional) gaan wegen om te bepalen in welke poule ze ingedeeld zouden worden (samen met leeftijd). Onze kempoka’s hebben ieder in zijn/haar partij laten zien dat we er waren. Er zijn partijen geweest die we verloren, maar we namen daarbij wel het voortouw en wachtten niet af. Beter strijdend ten onder gaan dan afwachten en verliezen. Daarvoor wil ik, mede namens de andere coaches, mijn respect uitspreken naar alle kempoka’s. Met 10 deelnemers behaalden we uiteindelijk 6 prijzen: eerste prijs: Willem van Summeren, tweede prijs: Siyan Gubbels, derde prijs: Bas van Summeren, Rein van Zoggel, Steven Harting en Carmen Horn. Michiel van Rijn (oud-kempoka van ons) behaalde de tweede prijs.
Ik wil de prijswinnaars van harte feliciteren met hun podiumplaatsen en ook de ouders/tafeljuryleden bedankten. Zonder hen is het een stuk lastiger om een dergelijk evenement te organiseren.”.

Shaolin Kempo is inmiddels een Graafse vereniging geworden. Sifu (coach) René Hegeraat (3e Dan) heeft de leiding op zich genomen. René: “We zijn nu bij de Kvk ingeschreven als (stichting) Shaolin Kempo Grave met een nieuwe naam, nieuw logo en een nieuwe website.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties