Grave

Shaolin Kempo Grave opnieuw Sportclub van het jaar

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Shaolin Kempo is voor de tweede keer Sportclub van het jaar van de gemeente Grave geworden. "Een prachtig resultaat in deze tijd met Corona", vertelt de blije kempoleraar René Hegeraat. "Het ledenaantal is nagenoeg gelijk gebleven waar andere sportclubs met grote opzeggingen te maken hebben gehad." (foto: Matt Gerrits)

"We zijn in de Coronatijd naar buiten gegaan om op een of andere manier toch in beweging te blijven", gaat René verder. "Dat was niet altijd even makkelijk, onder meer door kuilen in de grond, maar we bleven er plezier in houden. Daarnaast is contact houden met de leden heel belangrijk geweest. De leden zagen ook dat we er alles aan deden om toch zo goed mogelijk door te kunnen gaan."

Shaolin Kempo Grave kan inmiddels weer binnen trainen in het Dorpshuus in Escharen en binnenkort (waarschijnlijk vanaf 5 juni) mogen de senioren weer sparren. Bij de junioren is dat nu al mogelijk. Hegeraat: "We zijn met name bij de senioren (vanaf 17 jaar) op zoek naar nieuwe leden. We hebben daar een constante vaste groep en zouden graag nieuwe aanwas hebben. Kom op de donderdagavond eens gratis twee lessen meedraaien in een vertrouwde omgeving. Iedereen wordt in zijn/haar waarde gelaten. We willen van elkaar leren, dus je kunt gerust meedoen zonder ervaring. We hebben bokshandschoenen om alvast mee te oefenen.
We trainen op semi-contact basis, wat betekent dat je elkaar mag raken maar niet doorslaan. Je wilt tenslotte geen blessures oplopen en dat gebeurt ook heel weinig. Ondanks dat het een contactsport is. Je zult merken dat na verloop van tijd je zelfvertrouwen groeit en dat straal je ook naar buiten uit. Iets wat altijd van pas komt."

Meer info vind je op www.shaolinkempograve.nl of stuur een mail naar info@shaolinkempograve.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties