Grave

Sfeervolle kerstmarkt in Catharinahof Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - De sfeer voor de feestdagen zit er goed in bij Catharinahof Grave. Zaterdag 7 december vond daar een kerstmarkt plaats met een zeer gevarieerd aanbod. Bezoekers konden langs de kraampjes slenteren en de aangeboden producten bekijken. Er was voor ieder wat wils. Van gebreide kleding en handgemaakte vogelhuisjes tot figuurtjes van oude banden. Ook kon er genoten worden van warme loempia's en lekkere soep.

Verder kon men kennismaken met de initiatiefnemers van de SocialApp. Deze app voor je telefoon biedt een platform voor ouderen om hulpbehoeftes delen en de mogelijkheid aan anderen om deze hulp te bieden. "Gedacht kan worden aan het opzetten van de kerstboom, samen eten, een gezellig gesprek", vertelt Rob Geurts. "Aan alles kan gedacht worden. Het is vooral de bedoeling om mensen met een hulpvraag te koppelen aan mensen die deze hulp kunnen leveren. Naast de versterking van de sociale cohesie, dient de app ook de eenzaamheid te verminderen."

Inzamelactie Serieus Request
Naast de verschillende kraampjes met leuke artikelen werd er ook geld ingezameld voor het goede doel van Serieus Request: The Lifeline. Vrijdag 20 december lopen twee radiopresentatoren van 3FM door Grave. Dit doen ze om het Rode Kruis te ondersteunen. Die organisatie zet zich dit jaar in voor de strijd tegen mensenhandel. In totaal lopen de radiopresentatoren zo’n 500 kilometer voor het goede doel.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties