Grave

Seniorenwijzer Grave

Door Paula van Rensch van Welzijn Ouderen Grave

Informatie over diensten en activiteiten en belangrijke adressen voor alle senioren van Grave, Escharen, Gassel en Velp. Deze rubriek wordt verzorgd door Welzijn Ouderen Grave. Onze organisatie heeft als doel het welzijn van alle ouderen en hun mantelzorgers in de gemeente Grave te bevorderen. Alle verzoeken voor informatie, hulp of ondersteuning kunnen op werkdagen van 9.30 uur tot 12.30 uur gemeld worden via ons telefoonnummer 085 0202353 of 24 uur per dag via info@welzijnouderengrave.nl. Kantooradres: Rogstraat 22, 5361 GR Grave. Voor verdere informatie: www.welzijnouderengrave.nl. 

De verscherpte Coronamaatregelen hebben veel invloed op onze activiteiten. De bezoeken van de Ouderenadviseurs en de vrijwilligers van Graag Gedaan, dus de een-op-een-contacten, worden zo veel mogelijk voortgezet.

Alle activiteiten van de KBO’s in Escharen, Gassel, Grave en Velp zijn tot nader orde afgelast. Bij twijfel: info via de secretariaten.

Bezoek Vrijwillige Ouderenadviseur
Bereikt u binnenkort de leeftijd van 82 of 85 jaar of wordt u 75 of 80 jaar en bent u alleenstaand dan kunt u binnenkort een brief verwachten van de Gemeente Grave waarin zij u een bezoek van de Vrijwillige Ouderenadviseur van Welzijn Ouderen Grave aanbieden. Wat kunt u van dit bezoek verwachten?

* Informatie en advies op gebied van wonen, welzijn, zorg, mobiliteit en financiën.
* Ondersteuning bij het maken van Keuzes en het krijgen van de juiste hulp.
* Bemiddeling naar instanties en organisaties.
* Signaleren van behoefte en problemen in de samenleving.

Mocht u niet in vermelde leeftijdsgroepen vallen en heeft u vragen op bovenvermelde gebieden, dan kunt u ook een bezoek van de Vrijwillige Ouderenadviseur aanvragen. Neem hiervoor contact op met Welzijn Ouderen Grave via bovenstaande contactmogelijkheden.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties