Grave

Seniorenwijzer Grave

Door Paula van Rensch van Welzijn Ouderen Grave

Informatie over diensten en activiteiten en belangrijke adressen voor alle senioren van Grave, Escharen, Gassel en Velp.

Deze rubriek wordt verzorgd door Welzijn Ouderen Grave. Onze organisatie heeft als doel het welzijn van alle ouderen en hun mantelzorgers in de gemeente Grave te bevorderen. Alle verzoeken voor informatie, hulp of ondersteuning kunnen op werkdagen van 9.30 uur tot 12.30 uur gemeld worden via ons telefoonnummer 085 0202353 of 24 uur per dag via info@welzijnouderengrave.nl. Kantooradres: Rogstraat 22, 5361 GR Grave. Voor verdere informatie: www.welzijnouderengrave.nl.

Vrijwilligers gezocht
Mede door invloed van Corona bereiken ons steeds meer signalen en verzoeken die verband houden met toenemende eenzaamheid. Wij zijn daarom dringend op zoek naar mensen die een paar uurtjes per week tijd hebben om een bezoekje te brengen of een boodschapje te doen voor of met ouderen, naar ziekenhuis of arts willen rijden of kleine hand- en spandiensten voor ouderen te doen. Aanmeldingen zijn van harte welkom via bovenvermelde kanalen.

De verscherpte Coronamaatregelen hebben ook invloed op onze activiteiten. De bezoeken van de Ouderenadviseurs en de vrijwilligers van Graag Gedaan, dus de een-op-een-contacten, zullen zo veel mogelijk voortgezet worden.
Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO), een activiteit om fit en gezond te blijven: Helaas stilgelegd tot nader orde vanwege de aangescherpte maatregelen.
De zondagmiddagbijeenkomsten van Zin op Zondag zijn voor komende tijd afgelast. Via deze rubriek houden wij u op de hoogte.

KBO-nieuws:
Senioren KBO Grave: heeft alle activiteiten tot nader orde stilgelegd.
KBO Velp: alle activiteiten, ook het wandelen, voor de komende twee weken afgelast.
KBO Escharen: alle activiteiten voor de maand november stilgelegd.
KBO Gassel: alle activiteiten gestopt voor de komende twee weken.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties