Grave

Seniorenwijzer Grave

Door Paula van Rensch van Welzijn Ouderen Grave

Informatie over diensten en activiteiten en belangrijke adressen voor alle senioren van Grave, Escharen, Gassel en Velp. Deze rubriek wordt verzorgd door Welzijn Ouderen Grave. Onze organisatie heeft als doel het welzijn van alle ouderen en hun mantelzorgers in de gemeente Grave te bevorderen. Alle verzoeken voor informatie, hulp of ondersteuning kunnen op werkdagen van 9.30 tot 12.30 uur gemeld worden via 085-0202353 of 24 uur per dag via info@welzijnouderengrave.nl. Vanaf 1 november kunt u ons ook bezoeken op ons nieuwe kantooradres aan de Rogstraat 22 in Grave. Voor verdere informatie: www.welzijnouderengrave.nl. 

Oproep voor vrijwilligers:
Mede door invloed van Corona bereiken ons steeds meer signalen en verzoeken die verband houden met toenemende eenzaamheid. Wij zijn daarom dringend op zoek naar mensen die een paar uurtjes per week over hebben om een bezoekje te brengen of een boodschapje te doen voor of met thuiswonende ouderen. Aanmeldingen zijn van harte welkom.

De verscherpte Coronamaatregelen hebben ook invloed op onze activiteiten. De bezoeken van de Ouderenadviseurs en de vrijwilligers van Graag Gedaan, dus de een-op-een-contacten, zullen zo veel mogelijk voortgezet worden.

Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO), een activiteit om fit en gezond te blijven: Niet alle activiteiten kunnen i.v.m. de aangescherpte Corona-maatregelen doorgaan. Neemt u s.v.p. contact op met uw docent of contactpersoon.
De zondagmiddagbijeenkomsten van Zin op Zondag is zondag 8 november afgelast.
Senioren KBO Grave: de komende 14 dagen zijn alle activiteiten afgelast.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties