Grave

Roland Eijbersen nieuwe voorzitter Welzijn Ouderen Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Recent heeft zich een bestuurswisseling voorgedaan bij Welzijn Ouderen Grave (WOG). In april hebben voorzitter Piet Zelissen en secretaris Peter Hendriks, vanwege persoonlijke redenen, afscheid genomen van het bestuur van deze Graafse stichting. Roland Eijbersen is de nieuwe voorzitter van WOG, dat zich inzet voor alle thuiswonende senioren in de gemeente Grave.

Het bestuur van Welzijn Ouderen Grave is blij met de versterking. Paula van Rensch (bestuurslid): “We zijn erg verheugd met de komst van Roland Eijbersen. Bij de kennismaking zagen wij een sympathiek empathisch persoon, die door zijn eerdere (ook politieke) ervaringen de netwerker en de verbinder wil zijn, waar we naar op zoek waren. Zijn uitgebreide bestuurlijke ervaring willen we graag gebruiken om met elkaar de belangen van de senioren in de gemeente Grave nog beter te kunnen behartigen.”

Roland Eijbersen zelf kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging. “Welzijn Ouderen Grave bestaat uit een enthousiaste groep mensen, inclusief de vele vrijwilligers die zich inzetten voor welzijn in brede zin van thuiswonende ouderen in Escharen, Gassel, Grave en Velp. Er spelen vele onderwerpen: van toenemende zorgvraag, het ondersteunen van activiteiten in de stad en kerkdorpen, tot grote maatschappelijke uitdagingen op onder andere de thema’s wonen en vergrijzing. Ik hoop via deze rol mijn steentje te kunnen bijdragen, want er is genoeg te doen. Maar eerst wil ik vooral de tijd nemen om kennis te maken met onze vrijwilligers, cliënten en samenwerkingspartijen zoals de gemeente Grave en zorgpartijen.”

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties