Grave

Regiotaxi Noordoost-Brabant terug naar Munckhof

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Munckhof heeft de aanbesteding voor Regiotaxi Noordoost-Brabant gewonnen. De opdracht houdt in dat Munckhof vanaf 1 januari 2019 het regiotaxivervoer organiseert in de gemeenten Oss, Bernheze, Uden, Boekel, Cuijk, Grave, Landerd, Mill & Sint Hubert, Sint Anthonis en Meijerijstad. De opdracht loopt in ieder geval tot en met 2021, daarna kan de opdracht nog enkele jaren verlengd worden.

In de aanbesteding is Munckhof als beste uit de bus gekomen. Jos Poortinga, directeur taxi bij Munckhof, is erg blij met het winnen van de opdracht: “Tot en met 2014 waren wij al de vervoerder van Regiotaxi Noordoost-Brabant. Helaas hebben we de opdracht toen verloren. Dat we het vervoer nu weer opnieuw gegund hebben gekregen op basis van kwaliteit is een mooie opsteker voor onze organisatie en een teken dat er niet altijd alleen maar naar prijs wordt gekeken. Dat is een compliment waard voor deze opdrachtgever.”

Samenwerking
Voor de uitvoering van de opdracht werkt Munckhof samen met lokale vervoerders. Poortinga: “De ritaanvragen worden verwerkt in het callcenter van Munckhof, maar de uitvoering wordt gedaan door een aantal vervoersbedrijven uit de regio. Het betreft jaarlijks zo’n 260.000 taxiritten verspreid door het gebied.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties