Grave

Presentatie carnavalskrant CV Pothuusburg

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - CV Pothuusburg heeft dit carnavalsjaar de onvermijdelijke beslissing moeten nemen om een streep te zetten door alle geplande carnavalsactiviteiten van 2021. Dat betekende dat niet alleen de carnavalsfestiviteiten van 14 tot en met 16 februari niet doorgaan, maar ook de onthulling van de nieuwe (Jeugd)Prins of (Jeugd)Prinses, de receptie en alle andere activiteiten.

“We vonden als vereniging dat er wel een Pothuusburger Courant moest komen en onze redactie is met deze uitdaging aan de slag gegaan”, laat VC Pothuusburg weten. “Zo is er ‘coronaproof’ een speciale Pothuusburger Courant 2021 gemaakt die gevuld is met de kijk op carnaval in 2021, enkele gastbijdragen, herinneringen uit de rijke geschiedenis van Pothuusburg en natuurlijk ook een blik richting carnaval 2022. Op deze wijze wordt er toch een vleugje carnaval in Pothuusburg verspreid.“

De presentatie is donderdag 11 februari via 0486TV en de social media van CV Pothuusburg. “We bedanken de redactie voor deze Pothuusburger Courant 2021 en ook alle adverteerders die deze uitgave mogelijk maakten.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties