Grave

Presentatie bouwplannen EGS op woensdag 8 januari

Door Matt Gerrits

GRAVE - Op woensdag 8 januari verzorgen de ‘bouwcoordinatoren’ van de nieuwe EGS-accommodatie, die op het huidige sportpark De Kranenhof wordt gevestigd, een presentatie van de 'stand van zaken' aan alle leden en ouders van jeugdleden van Estria, GVV’57 en SCV’58.

Na het besluit van de gemeenteraad van Grave op 16 september om het collegevoorstel goed te keuren voor de bouw van een nieuw sportcomplex, heeft de werkgroep bouw al veel werk verricht, onder meer waar het gaat om de vergunningsaanvraag en de ontwerpen van het complex, dat in de eerste helft van het seizoen 2020-2021 gerealiseerd wordt.

De bouwcoördinatoren Pascal Kersten en Jurgen Verhallen geven 8 januari een presentatie van alle gemaakte stappen en de verschillende ontwerpen.Na de presentatie is er gelegenheid om tekeningen in te zien en eventueel te voorzien van commentaar. De stuurgroep samenwerking Estria-GVV’57-SCV’58 hoopt dat veel leden aanwezig zijn in de kantine van Estria en nodigt ook belangstellenden van Hockeyclub Grave uit. De presentatie begint om 19.45 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties