Grave

Praat aan de Maas: nieuw tv-programma Omroep Land van Cuijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Regiozender Omroep Land van Cuijk lanceert komende week een nieuw tv-programma. Het programma heet Praat aan de Maas en wordt gepresenteerd door Peter Linders en Mieke Janssen en geproduceerd door André Bloemen.

V.l.n.r.: Mieke Janssen, Rob Noy, Leo Burgers en Peter Linders.

In het programma komen bekende en minder bekende inwoners uit het Land van Cuijk aan het woord. "De talkshow duurt ongeveer 50 minuten en behandelt bijzondere verhalen, ervaringen en ideeën afgewisseld met een muzikaal intermezzo. Het programma is gezellig, onderhoudend, verrassend en informatief", licht hoofdredacteur Ton Hurkmans toe.

Presentator Peter Linders heeft zijn sporen verdiend als professionele expert in de energietransitie en is in Grave actief als sociaal entrepreneur van verduurzamingstrajecten. Collega-presentator Mieke Janssen is bij Omroep Land van Cuijk programmamaker van radio- en televisieprogramma’s.
Peter en Mieke ondervragen de gasten onderhoudend met een knipoog, waarbij bijvoorbeeld de favoriete langspeelplaat aan bod komt op een authentieke platenspeler. Maar ook prikkelende stellingen passeren de revue.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering zijn van Brasserie Het Heerenhuys Cuijk Leo Burgers en Rob Noy te gast. Leo is dit jaar koning van het Graafse Cloveniersgilde en zeer actief bij het organiseren van de Nederlandse Vestingstedendagen op 7 en 8 april in Grave. Leo is daarnaast een niet onverdienstelijke hobby-producent van speciale jenevers gerelateerd aan het historische Grave en een uitgesproken persoonlijkheid. Rob is één van de aanjagers van The Young Talent Group. Dat is een groep maatschappelijk georiënteerde jonge talenten uit het Land van Cuijk & Maasduinen. Deze groep en Rob in het bijzonder bruisen van de ondernemende initiatieven.

Deze eerste uitzending van Praat aan de Maas is vanaf maandag 22 januari de gehele week te zien in de tv-blokken van Omroep Land van Cuijk, via het Ziggo kanaal 40 of via de programma-gemistservice op www.omroeplvc.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties