Grave

Praat aan de Maas met judoka Guusje Steenhuis en BMX-coureur Nick Roelofs

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - In de tiende aflevering van Praat aan de Maas zitten twee interessante gasten aan tafel. Het gaat om topsporters judoka Guusje Steenhuis en BMX-coureur Nick Roelofs. De presentatie van de talkshow is in handen van Mieke Janssen en Peter Linders. De uitzending is de hele week te zien op Omroep Land van Cuijk TV.

Steenhuis vertelt over haar weg naar de wereldtop van het dames-judo. Onlangs veroverde zij op de Grand Slam van Abu Dhabi goud in de klasse tot 78 kilogram. Nick behoort binnen de BMX-wereld tot de Europese top. Samen met zijn broer en vader reist hij door heel Europa om deel te nemen aan de belangrijkste wedstrijden. Afgelopen zomer eindigde hij bij de mannen leeftijdscategorie 17-24 jaar in de Europese top 5, dit op een volledig vernieuwde baan in Sarrians, nabij de Mont Ventoux. Beide sporters komen uit Grave. Zangeres-verteller Mia Dekkers verzorgt het muzikale intermezzo. Op een enthousiaste en ontwapenende wijze zingt zij over Brabant en ons dialect.

De tiende aflevering is de hele week te zien op Omroep Land van Cuijk TV, onder meer via Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1475. Online kijk je op www.omroeplvc.nl. De eerdere afleveringen zijn te vinden op www.praataandemaas.nl en op het YouTube-kanaal van Omroep Land van Cuijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties