Grave

Pothuusburg presenteert nieuwe route carnavalsoptocht

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

POTHUUSBURG - De carnavalsoptocht van Pothuusburg start maandag 4 maart om 13.41 uur met een compleet nieuwe route die vooral door het oude centrum van Grave loopt. Dit biedt niet alleen voordelen op het gebied van verkeersveiligheid, ook is de tocht compacter en daardoor gezelliger. Prins Tita XXXIX en Jeugdprins Loek stellen zich met hun gevolgen op in de Hoofschestraat om daar het defilé af te nemen. Na de laatste wagen sluiten zij achteraan in de stoet.

De nieuwe route start op Lunette en loopt vervolgens via Ravelijn, Koninginnedijk, Pater van de Elsenstraat, Sint Henricusweg, Trompetterstraat, Hoofschestraat met het defilé voor de Prinsen, Ruyterstraat, Maasstraat, Rogstraat, Klinkerstraat naar de Trompetterstraat. De prijsuitreiking en het gezellig samenzijn ná de optocht is om 17.30 uur in de grote tent op de Loswal.

Wie mee wil doen aan de Graafse optocht kan zich tot zondag 3 maart 12 uur inschrijven via www.pothuusburg.nl/commisies/inschrijfformulier. Op de website vind je in welke categorieën je kunt deelnemen, welke prijzen er te winnen zijn en aan welke reglementen je moet voldoen. Vragen kun je stellen via optocht@pothuusburg.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties