Grave

Poll CDA in Grave: Klokkenstoel of frietkot op rotonde? 'Breng nu uw stem uit'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE/VELP - Wat wilt u op de rotonde in Velp en Grave? Op die vraag van het CDA Grave kwamen de afgelopen weken tientallen reacties binnen. “We hebben alle reacties doorgekeken en waar mogelijk gebundeld. Vanaf nu kan iedereen gaan stemmen op de beste ingebrachte suggesties”, vertelt Jochem Jacobs, kandidaat-raadslid namens het CDA Land van Cuijk.

“We zijn blij met alle leuke en positieve reacties", gaat Jacobs verder. "Het is nu belangrijk dat mensen hun stem uitbrengen op de verschillende suggesties. De drie suggesties die de meeste stemmen krijgen worden dan door het CDA meegenomen naar het land van Cuijk. Breng dus snel uw stem uit”.

Veel variatie
Er zit veel variatie tussen de ingebrachte suggesties. Zo wordt er gesproken over het (ver)plaatsen van de kerkklok van het kerkplein of het realiseren van een herinnering aan tien kolen op de rotonde in Velp. Maar ook het behoud van groen en voldoende biodiversiteit wordt genoemd. Jochem Jacobs: “Er is een verscheidenheid aan suggesties die zijn binnengebracht. Breng hierover uw stem uit via www.cdalandvancuijk.nl.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties