Grave

Geld ontvreemd uit offerblokken St. Elisabethkerk

Politie geeft beelden stelende mannen vrij

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - De politie heeft maandag 9 april de beelden van twee mannen vrijgegeven die vermoedelijk zo'n 1.000 euro hebben ontvreemd uit de offerblokken van de St. Elisabethkerk in Grave. De diefstallen werden gepleegd op maandag 6 november, vrijdag 10 november en maandag 13 november. Die laatste dag werd een auto gezien met een Pools kenteken DKL9T23. Onderzoek naar dit kenteken leverde niets op.

De politie wil graag weten wie deze mannen zijn. Op beelden is te zien dat het duo bij de offerblokken in de kerk handelingen verricht en in de kerk rondkijkt. Vervolgens blijkt hieruit geld verdwenen te zijn. Mogelijk kunnen de twee in verband worden gebracht met andere diefstallen. Alle informatie is welkom via het online tipformulier of telefonisch op 0900-8844.

Het kerkbestuur van de parochie H. Elisabeth stuurde een maand geleden een brandbrief naar politiek Den Haag. Dit werd onder meer gedaan vanwege een inbraakpoging en deze reeks diefstallen. Tweede-Kamerlid Madeleine van Toorenburg (CDA) gaat in op de uitnodiging en komt maandag 16 april naar Grave. Zij heeft als CDA-woordvoerder Justitie en Veiligheid Kamervragen gesteld aan het kabinet.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?