Grave

Plannen voor facelift Wisseveld gepresenteerd

Door Marion Peters van Graveon

GRAVE - Het was op 10 oktober druk bij De Greeff en dat voor een woensdagavond. De een na de andere Graafse ondernemer kwam binnen, allemaal nieuwsgierig naar wat er verteld ging worden. Graveon had namelijk Gertjan van der Heide, projectontwikkelaar van GBB, bereid gevonden om zijn plannen voor het Wisseveld te tonen. En omdat de Graafse ondernemersvereniging zich voor alle ondernemers uit Grave inzet, had ze niet alleen de leden uitgenodigd maar alle ondernemers van Grave.

Voorzitter Ric Broens opende de avond met een kleine uitleg over de ophanden zijnde oprichting van de Bedrijventerreinen Vereniging, waar Graveon zich voor inzet. Daarna liet Gertjan van der Heijden met mooie foto’s en schetsen zien wat er allemaal te gebeuren staat op het Wisseveld. Je kunt goed zien dat de ondernemers op Wisseveld aan een facelift toe zijn. Zij gaan ook zelf aan de slag met hun bedrijven. De een gaat wat kleine aanpassingen doen, de ander pakt het wat rigoureuzer aan.

De gastheer van de avond, Cas de Greeff, heeft al een kleine ingreep ondergaan in zijn bedrijf. En daar komt ook nog een uitbreiding bij. René de Waal, een van initiatiefnemers van deze avond en bestuurslid van Graveon, gaat ook panden opknappen en start met verhuur van opslagboxen. Ben Junier vertelde aan de aanwezigen wat voor een mooi bedrijf hij heeft en waarom er kanonnen voor zijn deur staan. En Catering Hermanussen gaf alvast een voorproefje van de lekkere dingen die hij straks gaat maken in zijn nieuwe pand.

En er gaat nog veel meer gebeuren. 51 koopwoningen komen er ook nog op het Wisseveld om het plaatje compleet te maken. Dit is met recht een facelift. Er worden wat lijntjes naar achteren getrokken, gaten opgevuld en lelijke bultjes weggehaald. Je zit dan wel twee jaar lang met blauwe plekken, maar daarna ziet het er strak uit. In 2019 wordt er begonnen met deze ingreep.

Al met al een goed georganiseerde en geslaagde voorlichtingsavond van Graveon, waarbij het napraten ook nog een paar uurtjes in beslag nam.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties