Grave

Pijl Visit Brabant verplaatst in Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Op 9 september overhandigde Heleen Huisjes, directeur van VisitBrabant, een knalrode, 5.5 meter hoge en 7.000 kilo zware pijl met daarop de tekst ‘Hier moet je zijn in Brabant’ aan de gemeente Grave. De XL-Pijl legde afgelopen zomer een reis af van bijna 350 kilometer kriskras door Brabant. Een reis die op 9 september eindigde op de Loswal in de eeuwenoude vestingstad Grave. Afgelopen woensdag werd de pijl van Visit Brabant verplaatst naar de entree van het centrum, tegenover het Graafse stadhuis. Dit is een meer zichtbare locatie voor de komende tijd. (foto: @Grave_Brabant)

Grave kenmerkt zich door de vestingwerken, de carillontoren en de Hampoort uit 1688. Eeuwenoude panden sieren de stad en bieden een schat aan diverse winkels. Als poort van Brabant en van het Land van Cuijk heeft het vestingstadje veel te bieden.

Impuls voor de stad
De gemeente Grave wil door de campagne #hiermoetjezijninbrabant van Visit Brabant te adopteren een impuls geven aan de stad Grave voor haar ondernemers. Juist in de herfst- en winterperiode die eraan komt. In samenwerking met Marita Schouten (@Grave_Brabant) gaat de gemeente deze campagne de komende tijd verder uitrollen. Maar ook de ondernemers zelf kunnen door middel van de tool van Visit Brabant (vindbaar op hun website) zelf de unieke pijl in hun social-mediaposts gaan gebruiken.

Wethouder Rick Joosten: "Achter de historische gevels is zóveel te vinden. Kledingwinkels, antiek, kunst en culinaire verrassingen. Juist in de herfst- en winterperiode de plek om te genieten van Brabantse gezelligheid in de unieke omgeving van eeuwenoud militair erfgoed. Daarom hoort de pijl hier thuis met de tekst ‘Hier moet je zijn in Brabant'.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties