Grave

Persoonlijke fouten doen GVV ’57 de das om

Door Berry Bonnikhorst van GVV '57

GRAVE/AFFERDEN - GVV'57 leed zondag in Afferden Limburg een 4-1 nederlaag tegen HRC'27. Persoonlijke fouten deden de Gravenaren deze middag de das om.

Een frisse zondagmiddag in het Limburgse Afferden voor de wedstrijd tegen HRC’27. De toeschouwers zagen twee ploegen die duidelijk voor de winst gingen. In de eerste 20 minuten golfde het spel dan ook heen weer, waarbij de snelle goede spitsen van HRC’27 steeds dreigend waren. Ook GVV’57 was gevaarlijk in deze periode maar beide ploegen hadden het vizier niet goed staan en gingen niet goed om met de mogelijkheden die ze hadden. Hierna kreeg GVV’57 meer vat op de wedstrijd en was het de duidelijke betere ploeg. Verschillende kansen werden niet benut of de eindpass was niet goed en het was wachten tot de rust. Het noodlot sloeg toe in de 45e en 46e minuut: twee persoonlijke fouten betekende 2-0 voor HRC’27 terwijl er daarvoor niets aan de hand was. Om bij 0-0 in de rust iets recht te zetten of met 2-0 achter de rust in te gaan is duidelijk een verschil.

In de tweede helft ging GVV57 nog meer domineren. HRC’27 speelde op de counter zonder enig gevaar te stichten. GVV’57 kreeg wel mogelijkheden maar de afwerking was niet goed. In de 60e minuut kwam de 3-0 voor HRC’27 uit het niets, na wederom een persoonlijk fout. GVV’57 kwam terug in de wedstrijd: In de 66e minuut omspeelde Pepijn van Delden vanaf links 2 spelers en legde de bal voor op Lennon Wouterson, die vanachter zijn standbeen de bal in de goal liet belanden 3-1. GVV’57 ging op jacht om terug te komen in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd dacht GVV’57 tevergeefs aan een strafschop na een overtreding op Lamin Barrow. GVV’57 bleef doorgaan maar kreeg 5 minuten voor tijd de deksel op zijn neus. Weer een foutje betekende 4-1 voor HRC’27.

Zondag 2 december speelt GVV’57 om 14.30 uur thuis tegen Sambeek.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties